Tekinolosi Fou——– Backlit Blush

A3RC{QCOOK]Y)@KYVM)VS)W

E pei ona tatou iloa uma, o le blusher o se foliga i aso uma e mafai ona maua ai e le tagata se lagona ese o le siosiomaga.

Ina ua matou manatu uma matou te iloa mea uma e uiga i le mumu, pe na matou iloa le auala e maua ai se lanu sili ona lelei mo i matou, o se auala fou e taʻua o le backlit blush e amata ona lauiloa i le lalolagi atoa.

 

E masani lava, o le a tatou fa'apipi'i se mūmū iila i luga o se paolo mata'utia, ae fa'aaoga muamua e le mumu mumu i tua se iila, ona toe fo'i lea i totonu ma se matte i luga.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, amata i le faʻapipiʻiina o lau lanu mumu e sili ona e fiafia i ai i le pito i luga o le alafau, o le a faʻaopopoina ai le malamalama, siitia, ma le susulu i tua o lou mumu, ona faʻapipiʻi lea o se paʻu matte i apu o ou alafau ma faʻasalalau i luga ma luga atu o lau lanu mumu.

 

E mafai ona tu'u ai le pa'u e foliga e leai ni mea e fai, susulu, ma mu, e mafai fo'i ona fesoasoani e faamama, lamolemole mea, ma fa'amalamalamaina alafau.

 

O le lanu mumu i tua o se auala foi lea e alu atu ai i le lanu mumu e foliga mai e sili atu le pa'u i lalo, ma e leai se avanoa e foliga mai ai le iila tele—na o le susulu mai totonu.


Taimi meli: Apr-25-2022