Fautuaga ma togafiti Fa'amata'u Mata

fdsf

1. Fa'aaoga i taimi uma le primer

O le mata muamua e fausia ai se tapoleni mama e fai ma pupuni i le va o lau teuga mata ma suauu masani i lou paʻu.O le auala lea, o le a fa'atumauina pea lau teuga mata, ina ia mafai ai ona e fa'atumauina le pa'i i lalo.

2. Fa'ailoga lau paleti

O lo'o i lalo se fa'avasegaga lautele o lau pa'u teuteu mata e fesoasoani ia te oe e fuafua le lanu e fetaui ma vaega ta'itasi o le mata.

Lanu Sili: O lau lanu fa'avae lea.Fa'aaoga mai le laina pito i luga e o'o i lalo o mata.E mafai fo'i ona e fa'aogaina le lanu lea i le tulimanu pito i totonu o loimata, o le vaega pito loloto o lau ata mata, mo sina fa'aopoopoga fa'aopoopo.

Le isi Malamalama: O lau lanu laumata lea e sili atu le pogisa nai lo le lanu faavae.Swipe le mea lea i luga o ou tapuni mai lau laina pito i luga e oo atu i lou fa'ailoga.

Lona Lua Pogisa: E fa'aoga lea i le fa'au'u mo se fa'aa'oa'oga fa'atusa.E tatau ona alu lea i luga o le vaega e fetaui ai lou ponaivi muāulu ma lau laumata - e fesoasoani i le faia o fa'amatalaga.

Lanu sili ona Pogisa: O le pito mulimuli o le ufiufi.I le faʻaaogaina o se pulumu faʻailo, faʻaoga i luga o le laina pito i luga (poʻo le laina pito i lalo pe a e manaʻo i se siʻitia malosi), ia mautinoa e oʻo i le mea e fetaui ai aʻa o fuʻa ma tapuni ina ia leai ni avanoa e iloa ai.

图片6
图片7

3. Fa'ailoga

Fa'ailoga pito i totonu o ou mata mo se foliga fa'alelei.Ave se ata fe'ilafi mama, fa'apipi'i le pito i totonu o le mata ma fa'afefiloi lelei.

图片8
图片9

4. Fa'aaoga lanu pa'epa'e e fa'aola atili ai lanu

Afai e te manaʻo moni e faʻapupulaina lau mata, amata i se faʻavae paʻepaʻe.Fa'afefiloi se penitala pa'epa'e po'o se vali mata i luga o le tapuni ma fa'apipi'i mata i luga mo se lanu viia.

5. Fa'amama Lau Mea Fa'alelei

A mae'a le teuteuga o mata, fa'aaoga le fufui fufui i le vai micellar e soloi ese ai so'o se pala ma fa'amama laina mo se va'aiga manino.

6. Filifili ma le poto le fua fa'atatau o lau mata

O paolo mata oomi o lau fua fa'avae e sili ona fa'aaogaina.O latou o se filifiliga e leai se faʻalavelave.O paolo kulimi e lelei pe afai e te manaʻo i se faʻamaʻi sau.O paolo mata'utia e masani lava ona sau i totonu o se fagu la'ititi, ae o le mea sili ona leaga o le tolu.

7. Filifili le pulumu teuteu mata sa'o

O mea sili nei e tolu e tatau ona e maua

Fufulu Fa'amata Mata: E mafolafola ma mautu fa'au mo le lanu atoa.

Blending Brush: E mālūlū ma mafiafia le fulufulu mo le fa'afefiloi lelei.

Brush Eyeshadow Angled: O se pulumu sa'o lelei lea mo le fa'aogaina o le eyeliner i luga a'e o le laina mata.

cdscsd
dsfdsfgv

FAAMANATU: Afai o oe o se tagata amata, ia mautinoa e filifili le mata e te fiafia i ai pe e te le faʻataʻitaʻiina.


Taimi meli: Feb-28-2022