Fa'atofa i le vaivai po'o le vaivai i lou pa'u

Afai e itiiti se moe ananafi pe ua e lagona le vaivai i le aso, ae e iai se fonotaga taua e tatau ona e auai, o se faʻamalama e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻaalia ai le faʻasesega o le malolo lelei.O lana galuega o le fa'apupulaina vave o le pa'u e ala i le fa'aosoina o le malamalama.
E mafai ona matou fa'aleleia ou foliga fa'anatura e pei ona fa'aalia i lalo, ma i le taimi lava e tasi e mana'omia ai ona fa'atumauina isi au teuteuga pei o le fa'avae, mumu ma le bronzer matte lemu ma e leai se iila.

Uluulu2

Auiliiliga e fa'aoga ai:
1. Faʻapipiʻi le faʻamalama i tulimanu pito i totonu o ou mata, ave le pulumu ma lolomi i tulimanu o lau laumata i totonu.
2. Salu le fa'ailo i luga o ou ponaivi muulu, o vaega i lalo o ou mata.
3. Faʻaopoopo se dab of highlighter i luga aʻe lava o lou laugutu pito i luga, o lenei vaega o le a tosina atili atu ai le gauai i ou laugutu.
4. Ave se pulumu ma faʻaaoga e faʻaoga ai sina mea faʻamalamalama mai ou malumalu i luga o lou alafau i se faʻailoga C-foliga.
5. Ave sina mea fa'amanino i luga o lou tamatamai lima ona pipii lea i le pito o lou isu.Fa'agaioi lou tamatamailima i luma ma luma e fa'afefiloi ai le fa'ailoga.
6. Ina ia faʻamamafa le ogatotonu o lou muaulu, e mafai ona e amata i le ogatotonu o lau laina lauulu i lou muaulu ma salu saʻo i lalo.
7. Afai na e faʻailogaina lou muaulu, ona taumafai lea e taofi le faʻamalama i luga o lou auvae faʻatasi ma le faʻamalama i lou muaulu.E na'o sina salu itiiti lava.


Taimi meli: Mati-10-2022